CS | EN
10. října 2017

Naše znalosti a analýzy pro Vaši zdravou zemědělskou výrobu a potraviny

Zajímáte se o problematiku kvalitní rostlinné a živočišné výroby a produkce zdravých potravin? Rádi se s Vámi podělíme o užitečné informace o metabolických ukazatelích kondice zemědělských plodin a možnostech jejich stanovení, stanovení biologicky a toxikologicky významných látek v potravinách (mykotoxiny,  fytoestrogeny, …), probereme problematiku biosensorů a dozvíte se, co to je vinný jazyk.  Rádi prodiskutujeme Vaše problémy a nabídneme spolupráci.

V průběhu akce mj. vystoupí odborníci z Ústavu biochemie Přírodovědecké fakulty MU doc. Petr Skládal, dr. Ludmila Křížová, dr. Jitka Kašparovská. Záštitu odborného garanta převzal doc. Tomáš Kašparovský.

Akce se koná 29. listopadu 2017 od 10:00 v Univerzitním kampusu v Brně-Bohunicích, pavilon A5, místnost 107.

Účast je bezplatná. Zaměstnance MU a externí partnery prosíme o registraci do 26. 11. na e-mail helanej@sci.muni.cz, studenti mají vstup bez registrace.

Plakát _potraviny